finnish  
Valuutat:  
Kylään:
Kärryt : 0 Erät -- €0.00

Käyttöehdot

Tervetuloa tutustumaan halvatjalkapallokengat.com iin. Kaikki sivuistamme ja osakkuusyhtiöidemme tarjoamat palvelut perustuvat seuraaviin ehtoihin. Jos olet käynyt tai ostanut, hyväksyt ehdot seuraavalla tavalla.

Ole hyvä ja tutustu tarkasti näihin olosuhteisiin. Kun nautit nykyisistä tai tulevista palveluista (esim. Oma tili, lahjakortti, markkinapaikka jne.) Tai käydä tai ostat sidosyrityksissä, riippumatta siitä, ovatko ne sidoksissa, rajoittaisit itsesi näiden sääntöjen ja palvelujen ehtoihin ; Jos alla olevat ehdot ovat ristiriidassa näiden sääntöjen ja ehtojen kanssa, sinun on kohdeltava näitä sääntöjä ja ehtoja mittareina.

Nauttien tarjoamien palveluiden avulla olet sitoutunut näihin käyttöehtoihin ja muihin asiaankuuluviin käytäntöihin, ehtoihin ja sääntöihin. Jos et ole samaa mieltä tämän käytännön kanssa, voit kieltäytyä vierailemasta verkkosivuillamme.

yksityisyys

Tutustu tietosuojakäytäntöön saadaksesi selville tämän aiheen perinteet. Tätä käytäntöä sovelletaan myös vierailustasi verkkosivuillamme.

Sähköinen viestintä

Kun vierailet tai lähetät meille sähköpostia, sinä kommunikoit kanssamme sähköisessä muodossa, mikä tarkoittaa, että hyväksytte hyväksymämme sähköiset viestimme. Otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse tai antamalla asiasta tiedon. Tämän tiedonannon oikeudellinen vaatimus on kirjoitettava.

Jos voi todistaa, että se on lähettänyt sinulle sähköiset viestit tai julkaissut ilmoituksen verkkosivustolla, joka katsotaan saanut kaikki sopimuksen, ilmoituksen, ilmoituksen ja muun tiedon.

tekijänoikeus

Kaikki tiedot, kuten julisteet, kaaviot, merkinnät, painikekuvakkeet, kuva, äänidokumenttisegmentit, digitaalinen lataus, tietojen muokkaus ja ohjelmistot, kuuluvat kansainvälisen tekijänoikeuslakien suojan piiriin tai sen sidosyritysten tai resurssien toimittajien omaisuuteen.

Kaikkien verkkosivujen tietojen kokoaminen kuuluu yksinomaan kansainvälisen tekijänoikeuslakien suojaan. Kaikki käyttämät ohjelmistot kuuluvat Kiinan tai kansainvälisen tekijänoikeuslakien suojan piiriin tai sen sidosyritysten tai resurssien toimittajien omaisuuteen.

oikea

Kuvakkeet, merkinnät, sivun otsikko, painikekuvake, lausunto, palvelun nimi verkkosivustollamme kuuluvat kaikkiin tavaramerkkiin tai verhoiluun ja sen sidosyrityksiin. Kaikki nämä kuvakkeet tai verhoilut eivät saisi käyttää mitään tuotteita tai palveluita, jotka eivät liity mihinkään mahdolliseen harhaanjohtavaan kuluttajaan tai sen heikentämiseen tai häpäisevään toimintaan ja sen sidoksissa oleviin yrityksiin. Kaikki muut tavaramerkit, lukuun ottamatta edellä mainittuja tärkeimpiä osia, kuuluvat omistajien vastaaville ominaisuuksille, jotka voivat olla tai eivät ole etuyhteydessä siihen tai sen sidosyrityksiin tai jotka ovat sponsoroineet tai sen tytäryhtiöt. Ilman kirjallista lupaa tai sen tavaramerkin haltijaa, mitään halvatjalkapallokengat.com:lta ei pitäisi selittää, koska kuka tahansa on myönnetty luvalla salaliittämällä tai muilla tavoilla tai oikeutettu käyttämään sivuillamme näkyviä tavaramerkkejä.

Sisäänpääsy ja verkkosivustojen sisäänkirjautuminen

Antaa yksilöitä pääsemään ja käyttämään verkkosivustoaan. Ilman kieltävää kirjallista suostumusta on kiellettyä ladata (paitsi väliaikaisia ​​sivuja) tai muokata verkkosivustoamme tai sen osaa. Tämä sisäänpääsy ei kata luettelon, ohjeiden ja hintataulukon keräämistä ja käyttöä, johdannaisten käyttöä, tilitietojen ladattavuutta tai kopiota kaupalliseen tarkoitukseen tai robottien tai minkä tahansa muun Muut muistuttavat välineet tietojen keräämiseksi ja poimimiseksi. Ilman laittoman kirjallisen suostumuksen voimme ehdottomasti kieltää systemaattisesti hankkimasta sisältöä suoraan tai epäsuorasti luomaan tai muokkaamaan corpus-, kokoelma-, tietokanta- tai hakemistotietotiedotteita (ei robotteja, hämähäkkejä, automaattista instrumenttia tai manuaalista toimintaa). Lisäksi kiellämme ehdottomasti sisällön ja materiaalien käyttämistä siihen käyttötarkoitukseen, jota nämä käyttöehdot eivät ole sallittuja. Ilman kiistatonta kirjallista suostumusta kenenkään ei saa kopioida, kopioida, jäljitellä, myydä, myydä uudelleen, käydä tai käyttää millä tahansa muulla keinolla tai sen osalla kaupallisiin tarkoituksiin.

Ilman kiinteää kirjallista suostumusta ei ole sallittua käyttää tavaramerkin, merkkien tai muiden omistusoikeutta (mukaan lukien kuva, lausunto, verkkosivujen suunnittelu tai kuvio) tai sen sidosyrityksiä käyttämällä kehystä tai sen toimintoja.

Ilman laittoman kirjallisen suostumuksen sinun ei pidä lainata yrityksen nimeä ja tavaramerkkiä Sisällönkuvauskenttien tai muun "piilotetun tekstin" avulla. Luvaton käyttö lopettaa luvan tai hyväksynnän.

Sinulle myönnetään rajoitettu, peruutettava ja ei-yksinoikeus rakentaa hyperlinkki kotisivulle vain, kun tämä linkki ei kuvaa tuotteiden ja palveluiden ja sen sidosyritysten tuottamia väärennettyjä, harhaanjohtavia, heikentäviä tai muita invasiivisia tapoja.

Ilman kieltävää kirjallista lupaa sinun on kiellettyä käyttää mitään merkkejä tai muita kuvakkeita tai tavaramerkkejä osana tätä linkkiä.

Tekijänoikeusvaatimukset

Ja sen sidosyritykset kunnioittavat toisten immateriaalioikeuksia. Jos uskot, että teoksesi on jo kopioitu teollis- ja tekijänoikeuksien loukkaamisella, noudata tekijänoikeusloukkauskanteiden käsittelyprosessia.

korjaustoimenpiteitä

Hyväksyt, että tämän sopimuksen tosiasiallisesta tai uhkaavasta rikkomisesta johtuva oikeudellinen korvausvaatimus olisi riittämätön ja sillä on oikeus erityiseen suorittamiseen tai kieltokanteeseen tai molempiin niiden vahingonkorvausten lisäksi, jotka saattavat olla juridisesti oikeutettuja takaisin Kohtuulliset kulut riidanratkaisun muodoista, mukaan lukien rajoituksetta asianajopalkkiot. Oikeus tai oikeussuojakeino ei sulje pois mitään muuta laillista tai omaa pääomaa, mukaan lukien rajoituksetta vahingonkorvausvaatimukset, asianajopalkkiot ja kulut. Sellaisten oikeuksien tai oikeussuojakeinojen lakkauttaminen, jotka koskevat näitä ehtoja ja ehtoja, ei edellytä minkäänlaista velvoitetta myöntää vastaavia, tulevia tai muita poikkeuksia.

Takaisin